Kung Fu Privé

Inleiding

Eén op één les persoonlijk les krijgen! Profiteer van meer aandacht, begeleiding en bijsturing dan in groepsverband! Trainen op jouw niveau en volgens jouw wensen. 

Kung Fu Privé is voor iedereen en dus niet per se voor mensen met kung fu achtergrond (of interesse) en ook niet alleen voor het leren van kung fu. Mensen met een andere martial arts achtergrond of die geen voorkennis hebben en willen verdiepen of verbreden zijn van harte welkom. Heb je behoefte aan (extra) les in hardingstechnieken, meditatie/ontspanningsoefeningen, verdedigen, wapentraining, traptechnieken, stoottechnieken? Geen probleem. Een Kung Fu Privé is een training op bestelling en kan ook voor meerdere personen worden georganiseerd.

Neem contact op voor meer informatie.

 

In overleg

Inhoud van de training(en), locatie, kosten, datum en tijden vinden allemaal in overleg plaats.

 

Inhoud van programma

Op basis van jouw wensen kan vooraf een persoonlijk programma opgesteld. Dit kan heel globaal tot heel specifiek plaatsvinden.

 

Keuzes

Er zijn verschillende trainingsmogelijkheden. Zie hieronder voor meer details.

Kung Fu systeem

Opleiding in kung fu. Van basis tot gevorderd. Dit omvat alles en is daarom de meest complete vorm.

 

Verdedigen

Wanneer je behoefte hebt om eenvoudige en doeltreffende gevechtstechnieken aan te leren om jezelf te kunnen verdedigen. Dit kan variëren van trainingen in bewustwording tot en met geavanceerdere verdediging tegen wapens met grondtechnieken en klemtechnieken.

 

Specifiek

Heb je misschien al een martial arts training gevolgd maar mis je diepgang of bepaalde disciplines, dan is ook een specifieke menukaart training mogelijk. Hieronder een opsomming van onderdelen waarin men kan worden getraind.

  1. Hardingstechnieken
  2. Wapentraining
  3. Beentechnieken
  4. Grondtechnieken
  5. Klem- en breektechnieken
  6. Ademhalingstechnieken
  7. Ontspanningstechnieken
  8. Tai Chi technieken
  9. Qigong technieken
  10. Martial arts kracht- & conditietraining

Personal Training

Behoefte aan een trainingscoach? Voor jou persoonlijk of voor een kleine groep? Wil je graag werken aan je lichaam en geest zonder per se gevechtstechnieken te leren? Personal Training maakt dit mogelijk. Simpelweg gezegd gewoon een leuke en goede workout op basis van jouw wensen of laat je hierin verrassen. Je kunt onder begeleiding trainen met trainingsmaterialen zoals oa. Kettlebell, TRX, gewichten, bokszak en yogabal. Veel is mogelijk. Elke locatie is bespreekbaar dus of je buiten of binnen wilt trainen is aan jou. Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden en wensen!

 

gpEasy-Theme simplicity 1.5 by syndicatefx